25/6/2024 5:53:08 μμ
Ξενώνας Μουσικό Πανδοχείο στους πρόποδες της Δίρφυς | Στενή Ευβοίας
Λάχανα και χάχανα
Γνωρίστε τον δημιουργό των αγαπημένων σας τραγουδιών Τάσο Ιωαννίδη. Κάθε σαββατοκύριακο, ο συνθέτης Τάσος Ιωαννίδης σας περιμένει στον φιλόξενο χώρο που έχει δημιουργήσει στην Στενή Ευβοίας.

Λάχανα και χάχανα, νέο CD
Στο «Μουσικό Πανδοχείο» (μόλις μια ώρα και είκοσι λεπτά από την Αθήνα), μπορείτε να περάσετε ένα σαββατοκύριακο με τα παιδιά σας και να συμμετάσχετε στη μουσική βραδιά που οργανώνει ο συνθέτης για μικρούς και μεγάλους, με τραγούδια δικά του, νέας η παλαιότερης κοπής, τραγούδια των μεγάλων μας ελλήνων συνθετών, αλλά και πολλά... «Λάχανα και χάχανα».

Ο Τάσος Ιωαννίδης, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, αφηγείται, εξηγεί, αναλύει τους στίχους, μιλάει για τους ρυθμούς, τις μελωδίες και, γενικά,  για την διαδικασία της σύνθεσης των τραγουδιών. Θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε το ιστορικό της δημιουργίας των cd «Λάχανα και χάχανα» και να τραγουδήσετε μαζί του εσείς και τα παιδιά σας, χωρίς ηχητικές εντάσεις, με χαμηλωμένα τα φώτα και δίπλα στο τζάκι, σε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και απόλαυσης. Σε ένα χώρο ιδιαίτερα διαμορφωμένο με ιδιαίτερη επιμέλεια για ένα όμορφο ταξίδι στις θάλασσες των τραγουδιών.

Έργα τέχνης με μουσική θεματολογία από μεταλλικές κατασκευές κοσμούν τους κοινόχρηστους χώρους, αλλά και τα  ιδιαίτερα δωμάτια φιλοξενίας, δίνοντας στην ατμόσφαιρα μια καλλιτεχνική χροιά.

Περάστε ένα σαββατοκύριακο με τον δημιουργό των τραγουδιών «Λάχανα και χάχανα» που θα μείνει αξέχαστο τόσο στα παιδιά σας όσο και σε εσάς.

Follow us on Facebbok Follow us on Twitter